Suntem mândri să vă prezentăm OMA Fitness Industrial, o companie care se află în fruntea industriei echipamentelor de fitness de astăzi încă din 2001.

De-a lungul celor două decenii de existență, am crescut de la o companie mică la un lider mondial în producția de echipamente de fitness sub mărcile proprii OMA Fitness și GYMOST.

Uzina industrială OMA Fitness produce mărci de echipamente de fitness precum Reebok, BH Fitness, HouseFit, InSportLine și multe altele.

Repere cheie în călătoria noastră.

Istoric și dezvoltare:

În 2001, a fost construită o fabrică pentru a fabrica benzi de alergare și echipamente de forță pentru uz casnic. Personalul nostru de angajați era de 30-40 de persoane.

Deja în 2003 creșterea noastră a fost incredibilă - personalul nostru a crescut la peste 150 de persoane, ne-am extins capacitatea de producție.

Din acel moment, am început să producem o linie comercială de echipamente de fitness sub marca noastră GYMOST și am început construcția unei a doua fabrici.

În 2006, OMA Fitness a deschis cea de-a doua fabrică, o unitate de producție ultramodernă de 150.000 de metri pătrați, dotată cu cea mai recentă tehnologie. Cu ingineri și designeri de top care lucrează aici, facilitățile noastre au fost utilizate de alte mărci globale, cum ar fi Reebok, BH Fitness, HouseFit și altele.

În 2018, am făcut un pas înainte și am pus în funcțiune o a treia fabrică, și mai mare și mai modernă.

Astăzi, OMA Fitness este:

- Exportă în peste 50 de țări.

- 6 linii de asamblare automată.

- Echipamente automate de producție de ultimă generație.

- Un personal de peste 600 de angajați.

- O producție anuală de peste 200.000 de benzi de alergare numai pentru alergare.

- O serie de tehnologii brevetate.

- Toate certificatele internaționale ISO 9001, CE, ETL.

Ne străduim să menținem un spirit inovator și să rămânem în frunte în industria de fitness.

Concluzie:

OMA Fitness vă invită să intrați în povestea noastră de succes. Ne angajăm să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate, susținute de peste două decenii de experiență și tehnologie de ultimă oră.

Informații detaliate cu privire la produsele noastre, puteți găsi la oma-fitness.ro.